Over ESUM

ESUM Cosmetics, geïntroduceerd in 2011, San Francisco

ESUM biedt een samengestelde collectie van ESUM beauty, premium make-upborstels en accessoires ontworpen voor de professionele visagist aan de make-upliefhebbers. ESUM is met opzet gemaakt en tot in de perfectie ontworpen door mede-oprichter van MUSE BEAUTY.PRO, Alphonse Wiebelt. Zijn jarenlange make-upartiesten en ontwikkeling, van cult-schoonheidsproducten tot professionele make-upborstels, hebben het ultieme platform voor ESUM en zijn passie voor de kunst van het make-up gecreëerd.

ESUM BEAUTY breiden de beschikbare opties uit voor zowel artiesten als make-upliefhebbers. Met twee uiteinden zijn de lippotloden en precieze wenkbrauw definers ontworpen met een nevenschikking van texturen om gelaatstrekken te definiëren, te verduisteren en te accentueren. De beknopte reeks complementaire tinten biedt een reeks kleuren die zowel essentieel als reflecterend zijn voor een wereldwijd publiek.

BRUSHES – een uitgebreide reeks borstelvormen en -formaten, aangepast aan de behoefte en pasvorm. ESUM-borstels zijn ontworpen met natuurlijk haar op verantwoorde wijze en met door de mens gemaakte materialen die vakkundig werken met alle make-upmediums voor de ideale plaatsing van pigment. Elke borstel is ergonomisch geschaald voor comfort in de hand en optimale prestaties, en is handgemaakt van zowel ecologisch verantwoorde, uitgeharde berkenhouten handvatten als platina gebogen koperen hulzen.

ACCESSOIRES – De accessoires zijn gemaakt met oplossingen in gedachten voor de steeds veranderende eisen van make-upartiesten. De ESUM Makeup Kit Bag en Brush Book zijn ontworpen om make-up en gereedschap georganiseerd en toegankelijk te houden voor onderweg. Van de Pro Pinky Puffs tot de Finishing Sponzen, de professionele accessoire lijn biedt gedetailleerde tools die specifiek, hygiënisch en verantwoord zijn.

*Fun fact: ESUM = MUSE achterstevoren 

 

ESUM IS CRUELTY FREE